Indtil da, forblive sikker og aldrig stoppe ridning!

C Originals SV888 har et enkelt, men brugervenligt fastholdelsessystem, der justerer fra hjelmens bagside via brug af et enkelt ursystem, som hjælper med at give en god pasform, uanset om det bæres alene mod huden eller bruger en vinterkraniets kasket til varme eller cykelhætte for at beskytte dine øjne mod regnen. Det har en Rollsys fastholdelse system, en “hestehale-venlige” top-monteret fit system, Bageste LED Light, og er Lazer Aeroshell kompatibel. Pendlere kunne gøre værre end at købe en af de mere robuste designs såsom Bell med sin indbyggede LED-lys, eller den lyse Giro.

Giro har eksisteret i over 30 år, så de ved, hvad de laver. Du vil have et valg af vej- eller mountainbike hjelme, samt multi-purpose hjelme, der kan bruges i næsten enhver form for cykling. Den første ting at overveje, når du går på indkøb for en cykelhjelm er, hvor du vil gøre størstedelen af din cykling. Faktum er, at toppen af hjelmen altid skal være niveau. Du har absolut brug for dette niveau af beskyttelse, uanset hvor du kører en cykel, og det kan bare redde dit liv. I så fald cyclaware View Point Justerbar Mini Mirror kan få dig interesseret.

En læser anbefalede også Bike Eye Bakspejlet. Den tredje Eye Styr End Mirror er nyttigt for dem, der ikke ønsker at vedhæfte et spejl til deres cykelhjelm. Cykelhjelmen skal sidde i niveau på hovedet og lavt på panden, høvding cykelhjelm hvilket betyder omkring en eller to fingerbredder over øjenbrynene. Det skal sidde niveau på hovedet udover at dække så meget som muligt. Som nævnt reducerer hjelme risikoen for hovedskade under en ulykke. Advokaten vil normalt følge op på ulykkesstedet undersøgelse og afgøre, om yderligere undersøgelse kan være nyttigt.

Det problem, du måtte have, er at vælge den rigtige hjelm fra det store antal, der i øjeblikket er på markedet. Nogle hjelme kan ikke se ud som om de sidder på dit hoved korrekt, selv når de er. Et andet vigtigt aspekt i at vælge den rigtige hjelm er at sikre, at du får en i en størrelse, der passer til dit hoved. Aero vejhjelme – dette er en nylig hjelm mærke er en krydsning mellem tidskørsel og ventilerede vejhjelme. Forståelse essensen af denne enhed er grunden til, at du bør investere din tid i at finde de bedst bedømte cykelhjelme. På trods af alle arbejder på at opnå den samme funktion, bør du have en klar forståelse af de forskellige typer til at foretage et klogt valg.