Sådan køber du en ny telefon

Før du køber en ny telefon, skal du overveje et par tip. Hvis du kan lide at tage billeder, skal du vælge en, der tilbyder overlegen kamerateknologi. Samsung Galaxy S(r)5 har et 16 megapixel kamera og et enormt udvalg af indstillinger. Og hvis du hader at ændre indstillingerne på din telefons kamera, kan du måske genoverveje din beslutning. Du har muligvis brugt en enhed, der er forældet i årevis, men det er tid til en opgradering.

Først skal du kigge efter en transportør, der tilbyder gratis forsendelse. Operatøren er normalt villig til at oprette din telefon til dig. De installerer sim-kortene, overfører dine filer fra din gamle telefon og tester dem for eventuelle problemer. Hvis du ikke er en tekniker, vil du måske købe en telefon via en operatør, da de tjener flere penge ved at sælge en serviceplan. Som et resultat vil de ofte rabat telefonen for at tiltrække flere kunder.

En anden måde at spare penge på er at købe sidste års flagskibsmodel. Disse telefoner er ofte diskonteret og indeholder mange af de samme funktioner i det nuværende flagskib. At købe for et år siden kan spare dig for mange penge, men du vil sandsynligvis ende med en telefon af lidt lavere kvalitet. Du kan også kigge efter gode telefontilbud i feriesæsonen eller detailbegivenheder. Hvis du ikke er klar til at købe en ny telefon lige nu, kan du vente til senere.

Hvis du vil spare penge, kan du også opgradere din telefon, hvis den stadig er funktionel. Mens en ny telefon kan se tiltalende ud, vil ældre telefoner sandsynligvis bremse eller opleve andre problemer. Den berøringsfølsomme skærm reagerer ikke så effektivt på dine vandhaner, som den gjorde før. Og nogle apps fungerer ikke på din ældre telefon. Du kan blive fristet til at opgradere, hvis du ser nye funktioner, som du ikke har brug for.

Det bedste tidspunkt at købe en ny telefon er, når den er til salg. Apple annoncerer normalt nye iPhone-modeller i september. Håndsættene kommer til salg i september, selvom nogle er blevet forsinket til senere på året. For eksempel var iphone afbetaling XS og iPhone XR ikke til salg før oktober 2018. I disse tilfælde vil køb af en ny telefon så tæt på udgivelsesdatoen give dig den største chance for at spare penge.

Hvis du er en hyppig bruger af smartphones, kan du være interesseret i at købe en ny model. Mange luftfartsselskaber tilbyder månedlige betalingsplaner, der giver dig mulighed for at betale for en ny telefon over en toårig periode. Omkostningerne ved denne plan kan dog overstige telefonens værdi. Du kan ende med at betale $ 600 over 24 måneder for en telefon, der er håbløst forældet. Hvis du ikke er forsigtig, ender du med at bruge mere, end du havde forventet.

En smartphones størrelse er vigtig for at se fotos, videoer og andet indhold. Vælg en, der har en 5.5-tommer skærm med en høj opløsning. Hvis du ikke er en video buff, skal du vælge en telefon, der understøtter mindst 1,920 x 1,080p. Du kan finde mange andre telefoner med en højere opløsning, men husk, at disse ofte er de dyreste telefoner. Det betyder, at en telefon skal passe til dit budget, hvis du ikke vil bruge en formue på den.