bil omkostninger overvejelser For unge chauffører

Så du er en ung chauffør og har du lige fået din første bil men der er mange ekstra omkostninger, som du ikke måske har tænkt på. Der er selvfølgelig essentials bilafgifter, brændstof og bilforsikringer, som kan alle monteres op. Men der er mange virksomheder, der vil tilbyde rabatter på ung chauffør Bilforsikring. Der er også sikkerhed funktioner at din bil ikke har, kan du overveje at installere. Her er et par detaljer på ekstra omkostninger forbundet med bil ejerskab.

Væsentlige bil omkostninger:

Bilforsikring

Sørg for, at du køber en god Bilforsikring, før du selv overveje at køre ud i din nye bil, så at du er dækket for alle eventualiteters skyld. Der er mange unge chauffør bil forsikringspolicer derude designet specielt til dig. Shoppe rundt for at sikre at du får en økonomisk overkommelig politik, online Bilforsikring er et godt sted at starte.

Bilafgifter

Loven i Det Forenede Kongerige, at det er vigtigt for alle køretøjer opbevares eller anvendes på offentlige veje til at vise et gyldigt skat disc. Dette viser politiet køretøj skat er blevet betalt, køretøjet har bestået sin MOT og er dækket af mindst tredje part motorkøretøjsforsikring. Bil skat for private køretøjer koster mellem £60 og £170 pr. år afhængigt af brændstoftype og CO2-emissioner.

Bil brændstof

Naturligvis du har brug for brændstof til at køre din bil, men der er forskellige typer på markedet, benzin, diesel, flaskegas og komprimeret naturgas at nævne nogle få. Ofte din motor vil blive designet til enten benzin eller diesel og fylde tanken med den forkert brændstof kan forårsage alvorlige skader på bilen, så passe. Du kan spare penge på brændstof ved at købe en bil med god brændstoføkonomi, der måles af miles per gallon. Spørg din bilforhandler om brændstoføkonomi før du køber.

Bil sikkerhedsfunktioner

Anti-bremser

Denne relativt nye sikkerhedsanordning er designet til at bringe en bil stå hurtigere end konventionelle bremser. ABS forhindre pauserne fra låsning saa bilen ikke udskridning og igen øger førerens kontrol over bilen. Dette er en stor sikkerhedsfunktion, der potentielt kunne forhindre trafikulykker fra sker eller i det mindste stoppe bilen fra at blive inddraget. Det er værd ekstra omkostninger til at investere i en bil med ABS.

Airbags

Frontal airbags er nu installeret i de fleste biler i rat hub eller dashboard. De kan også monteres i siderne af en bil for ekstra beskyttelse i tilfælde af side indvirkning nedbrud. Airbags puste i et øjeblik efter en pludselig virkning at beskytte dem, der er involveret i en bilulykke fra alvorlige personskader. Sikkerhedsseler skal også bæres ved lov, selv når en airbag er monteret. Hvis en airbag ikke kommer som standard med din bil så have dem installeret af en detailhandler er tilrådeligt.

Barnesæde

Hvis du har din egen lille barn eller vil være færger rundt en yngre søskende er et barn autostol et must. Autostole til børn under tre år er påkrævet ved lov i forsædet og anbefales til bagsædet så godt. Dette er rent for sikkerheden for barnet, der ville blive kastet om inde i bilen med virkningen af en bilulykke, forårsager alvorlige skader eller værre for sig selv og andre passagerer.

Bil sikkerhedsfunktioner

Der er mange sikkerhedsudstyr, der er blevet anbefalet af politiet og sikkerhed eksperter i hele Det Forenede Kongerige til at hjælpe dig med at holde din bil bliver stjålet. Selv om de indledende udgifter af nogle af disse funktioner kan være ret højt kunne de spare du en formue i det lange løb. At have bilen stjålet vil uundgåeligt koste dig en masse flere penge, tid og ulejlighed end nogle sikkerhedsforanstaltninger. Også, nogle bil forsikringsselskaber vil reducere din præmiesatser, hvis du har ekstra sikkerhed til din bil, da det vil være mindre risiko for at blive en forbrydelse mål. Her et par eksempler på sikkerhedsudstyr på markedet:

Bilalarm – at lade hver eneste kender din bil er på risiko form tyvene

Centrallås – så du ikke glemmer at låse op

Blokeringer – dobbelt låser for ekstra sikkerhed

Startspærre – stopper bilen fra at gå hvor som helst, for det meste monteret som standard nu

Låsning hjulmøtrikker – du ikke ønsker dem legeret hjul rullende ud

Aflåselig brændstof caps – så du ikke mister en fuld tank til tyve

Sikkerhed ætsning – har din registrering ætset i, så eventuelle dele stjålet kan matches til din bil

Aftageligt panel/security kodet bil stereo udstyr – nogle producenter passer stereoanlæg med komponenter, der ikke passer ind i en anden model, du ikke ønsker nogen ellers spiller dine sange

Husk at der er nogle omkostninger, som du skal punge ud for, når du starter med at køre, men unge bilister kunne redde sig en formue med et par indledende omkostninger af installere sikkerhedssystemer, som kunne hjælpe med at redde liv og sikkerhed systemer, der kan reducere din bil forsikringspræmier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.